Dăruiește ziua ta ~ 2015

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai frumos lucru din viața ta: să împărtășești cei ai mai bun în tine cu cei apropiați.

Dar poți face chiar mai mult decât atât! Poți folosi această oportunitate pentru a împărți bucurie și celor pe care nu îi cunoști și pentru care momentele de fericire sau speranță din viața lor sunt foarte rare. 

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru copii aflați în grija OvidiuRo. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

[ Show more ]
Galantomi:

2

Donatii:

44

Suma:

2,153 RON

Pagini fundraising

Nu sări peste Educație

Suntem Corina și Claudiu, doi voluntari care se joacă cu educația lor prin diferite medii ONG. De curând ne-am dat seama că avem 20 de zile pe an

2,000 RON Target
2,128 RON Suma
42 Donatii
100% Complete

Îmi donez ziua de naștere pentru șansa la o viață mai bună a copiilor săraci.

Am creat această pagină pentru că știu cât de importantă e educația, și cât de esențială este pentru un copil care vine dintr-o familie foa

1,530 RON Target
25 RON Suma
2 Donatii
1.6339869281046% Complete