Îmi donez ziua de naștere pentru șansa la o viață mai bună a copiilor săraci.

 

1.6339869281046% Complete
25 RON
Donations raised
1,530 RON
Target
2
Donations

Am creat această pagină pentru că știu cât de importantă e educația, și cât de esențială este pentru un copil care vine dintr-o familie foarte săracă.  Asociația OvidiuRo, prin programul Fiecare Copil în Grădiniță îi ajută cu un tichet social pe lună, în valoare de 50 de lei, dacă își aduc copiii la grădiniță în fiecare zi.

De ziua mea, nu mai trebuie să îmi cauți cadouri despre care nu știi sigur dacă îmi vor placea sau nu.

De ziua mea îmi doresc să ajut un copil să meargă la grădiniță timp de un an. Pentru asta am nevoie de susținerea ta pentru a putea strânge împreună 340 EUR (1530 RON).

Haideți să îi strângem!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

OvidiuRO

Educație timpurie de calitate pentru toți copiii din România

Din 2004 dezvoltăm programe educaționale prin care oferim profesorilor ocazia să participe la sesiuni de formare centrate pe literație și le dăruim, atât lor cât și copiilor, cărți ilustrate și resurse educaționale valoroase pentru crearea unor obiceiuri de lectură începând cu primii ani de viață.

Fiecare Copil în Grădiniță a fost lansat de Asociația OvidiuRo și Ministerul Educației în septembrie 2010 și a condus la o creștere spectaculoasă a înscrierii și prezenței copiilor săraci la grădiniță. În 2014, 1500 de copii săraci și marginalizați din 10 județe sunt sprijiniţi să frecventeze grădinița. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

2 Donations

29 Mar 2015
03 Jun 2014