Diana Stoica - OvidiuRo

Îmi donez ziua de naștere pentru șansa la o viață mai bună a copiilor săraci.

25 RON Donatii stranse
1.6339869281046% Complete
1,530 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am creat această pagină pentru că știu cât de importantă e educația, și cât de esențială este pentru un copil care vine dintr-o familie foarte săracă.  Asociația OvidiuRo, prin programul Fiecare Copil în Grădiniță îi ajută cu un tichet social pe lună, în valoare de 50 de lei, dacă își aduc copiii la grădiniță în fiecare zi.

De ziua mea, nu mai trebuie să îmi cauți cadouri despre care nu știi sigur dacă îmi vor placea sau nu.

De ziua mea îmi doresc să ajut un copil să meargă la grădiniță timp de un an. Pentru asta am nevoie de susținerea ta pentru a putea strânge împreună 340 EUR (1530 RON).

Haideți să îi strângem!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

OvidiuRo

În România există 60,000 de copii preșcolari care trăiesc în condiții de sărăcie extremă. Vrem ca fiecare copil sărac din România să aibă șansa să beneficieze de educație timpurie de calitate, și să devină, astfel, un membru activ al societății.

Fiecare Copil în Grădiniță

Fiecare Copil în Grădiniță a fost lansat de Asociația OvidiuRo și Ministerul Educației în septembrie 2010 și a condus la o creștere spectaculoasă a înscrierii și prezenței copiilor săraci la grădiniță. În 2014, 1500 de copii săraci și marginalizați din 10 județe sunt sprijiniţi să frecventeze grădinița. 

Dăruiește ziua ta ~ 2015

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

2 Donatii

Monica Strutu

15 RON
29 mar 2015

Anonim Anonim

10 RON
03 iun 2014