Best gift ever!

 

100% Complete
552 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații

Am aflat de acest mod de a imi face ziua de nastere mai frumoasa anul trecut, asa ca m-am gandit sa fac o traditie!

Poti face parte din una dintre cele 2 categorii carora ma adresez.

Sooo...

Categoria xoxo (Family, BFF, Just Friends, Colleagues, etc )

Ma cunosti si ai vrea sa imi faci un cadou? Nimic mai simplu, orice gest  ajuta! Poti dona o suma mica, oricat de mica, sau poti sa dai mai departe vorba , shareuind cu prietenii care se vor incadra in a doua categorie.

Categoria virtual xoxo (Nu ma cunosti dar iti place cauza)

Hei tu, necunoscut, incadrat in categoria "virtual xoxo"! Si tu poti ajuta daca ai auzit de la vreun cunoscut de initiativa mea si iti place mult cauza. Poti dona la randul tau sau poti shareui mai departe, it's up to you! Totusi, as vrea sa te cunosc si sa iti multumesc indiferent de modul in care te-ai gandit sa ma ajuti cu acest proiect.:)

 

PS: Toti cei care vor dona vor primi din partea mea o invitatie la suc/bere/sa ne cunoastem daca inca nu ne stim, poate avem si alte initiative frumoase impreuna, asa in grup extins :) 

 

AND NOW ENGLISH VERSION

First: The project aims to give every child (from poor regions or families) the opportunity to go to kindergarden.  

I heard about this kind of making my bday awesome last year, so I intent to make a tradition out of this :)

You can join this if you feel that you are part of one of the following categories:

XOXO Category (Family, BFF, Just Friends, Colleagues, etc )

If you know me and wonder about a gift for my bday, you can donate or you can share this on your Facebook. Even 1$ or 1€ can make a difference! If you just share it, it's good, too, because your friends can find themselves comfy in the second category.

 

Vitual XOXO Category (You don't know me but you like the cause) 

Hello stranger! Maybe you don't know me, but you can be a part of this by donating even a small amount! Anyway, I would love to meet you and thank you for donating or just sharing this. :)

 

PS: Everyone who will donate will be invited for a drink in order to meet and maybe get involved in some other awesome projects :) 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

OvidiuRO

Educație timpurie de calitate pentru toți copiii din România

Din 2004 dezvoltăm programe educaționale prin care oferim profesorilor ocazia să participe la sesiuni de formare centrate pe literație și le dăruim, atât lor cât și copiilor, cărți ilustrate și resurse educaționale valoroase pentru crearea unor obiceiuri de lectură începând cu primii ani de viață.

Fiecare Copil în Grădiniță a fost lansat de Asociația OvidiuRo și Ministerul Educației în septembrie 2010 și a condus la o creștere spectaculoasă a înscrierii și prezenței copiilor săraci la grădiniță. În 2014, 1500 de copii săraci și marginalizați din 10 județe sunt sprijiniţi să frecventeze grădinița. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

9 Donații

<3
07 Sep 2017

Bogdan

75 RON
Cu drag! :)
05 Sep 2017

Anonymous

150 RON
04 Sep 2017

Dan

77 RON
02 Sep 2017

Anonymous

75 RON
01 Sep 2017
01 Sep 2017

Anonymous

30 RON
01 Sep 2017

Anonymous

10 RON
01 Sep 2017

Anonymous

10 RON
01 Sep 2017