Cristina Angelescu - OvidiuRo

Îmi dăruiesc ziua de naștere asociației OvidiuRo :)

725 RON Donatii stranse
72.5% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze pentru care luptă organizația OvidiuRo. :)

Mobilizăm resurse care vor contribui la o educație preșcolară de calitate pentru cei mai săraci copii din România.

Eu văd educația ca pe o pârghie extrem de importantă, atât pentru parcursul unui individ, cât și pentru România. Ea ne poate permite să sperăm la mai bine și poate face diferența între o viață normală și una marcată de neajunsuri, între o societate prosperă și una ignorantă.

Este aproape inutil să mai menționez, dar totuși o fac: "(...) copii aflați în risc de sărăcie și excluziune socială: România se află pe primul loc, cu 46,8% din totalul populației, adică aproape un copil din doi." (Eurostat, 2016) 

Putem face mult mai mult în fiecare zi pentru a contribui la o schimbare acolo unde pare că nu va răsări soarele prea curând. Organizațiile precum OvidiuRo merită mai mult suport, atât privat cât și public. Dar până vin acele vremuri în care aceste probleme vor fi tratate cu seriozitatea pe care o cer, oricând putem da o mână de ajutor. :)

Mai multe despre activitatea organizației poți găsi aici: http://www.ovid.ro/

 

Mai mulți omuleți, inclusiv eu, îți mulțumesc pentru contribuție. (^_^)

Îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

OvidiuRo

În România există 60,000 de copii preșcolari care trăiesc în condiții de sărăcie extremă. Vrem ca fiecare copil sărac din România să aibă șansa să beneficieze de educație timpurie de calitate, și să devină, astfel, un membru activ al societății.

Fiecare Copil în Grădiniță

Fiecare Copil în Grădiniță a fost lansat de Asociația OvidiuRo și Ministerul Educației în septembrie 2010 și a condus la o creștere spectaculoasă a înscrierii și prezenței copiilor săraci la grădiniță. În 2014, 1500 de copii săraci și marginalizați din 10 județe sunt sprijiniţi să frecventeze grădinița. 

3 Donatii

20 dec 2017
20 dec 2017

Corina

150 RON
La multi ani cu sens, Crikee drag!
13 dec 2017