Îmi dăruiesc ziua de naștere asociației OvidiuRo :)

 

72.5% Complete
725 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații

Anul acesta îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze pentru care luptă organizația OvidiuRo. :)

Mobilizăm resurse care vor contribui la o educație preșcolară de calitate pentru cei mai săraci copii din România.

Eu văd educația ca pe o pârghie extrem de importantă, atât pentru parcursul unui individ, cât și pentru România. Ea ne poate permite să sperăm la mai bine și poate face diferența între o viață normală și una marcată de neajunsuri, între o societate prosperă și una ignorantă.

Este aproape inutil să mai menționez, dar totuși o fac: "(...) copii aflați în risc de sărăcie și excluziune socială: România se află pe primul loc, cu 46,8% din totalul populației, adică aproape un copil din doi." (Eurostat, 2016) 

Putem face mult mai mult în fiecare zi pentru a contribui la o schimbare acolo unde pare că nu va răsări soarele prea curând. Organizațiile precum OvidiuRo merită mai mult suport, atât privat cât și public. Dar până vin acele vremuri în care aceste probleme vor fi tratate cu seriozitatea pe care o cer, oricând putem da o mână de ajutor. :)

Mai multe despre activitatea organizației poți găsi aici: http://www.ovid.ro/

 

Mai mulți omuleți, inclusiv eu, îți mulțumesc pentru contribuție. (^_^)

Îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata.



Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

OvidiuRO

Educație timpurie de calitate pentru toți copiii din România

Din 2004 dezvoltăm programe educaționale prin care oferim profesorilor ocazia să participe la sesiuni de formare centrate pe literație și le dăruim, atât lor cât și copiilor, cărți ilustrate și resurse educaționale valoroase pentru crearea unor obiceiuri de lectură începând cu primii ani de viață.

Fiecare Copil în Grădiniță a fost lansat de Asociația OvidiuRo și Ministerul Educației în septembrie 2010 și a condus la o creștere spectaculoasă a înscrierii și prezenței copiilor săraci la grădiniță. În 2014, 1500 de copii săraci și marginalizați din 10 județe sunt sprijiniţi să frecventeze grădinița. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

20 Dec 2017
20 Dec 2017

Corina

150 RON
La multi ani cu sens, Crikee drag!
13 Dec 2017